top of page

Healing

Healing: Welcome
Wat is een Healing?

Naast ons fysieke lichaam, het lichaam dat we met het blote oog kunnen zien, hebben we ook meerdere energetische lichamen die voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn tenzij je aura’s kunt waarnemen. Al deze lichamen zijn met elkaar verbonden en werken met elkaar samen. Via een systeem van energie punten en kanalen (o.a. Chakra’s en nadi’s/meridianen) worden de energetische lichamen gevoed. Als we volkomen gezond zijn, stroomt deze energie vrij door ons heen en zijn deze lichamen met elkaar in balans.

Bij een healing werken we over het algemeen met de energetische lichamen. Door in deze lichamen verstoringen/blokkades op te lossen, kunnen we weer meer ons werkelijke zelf leven. Omdat de lichamen met elkaar verweven zijn, kunnen ook klachten op het fysieke niveau oplossen.

In mijn praktijk werk ik met name met de Cosmic & Flower energies. Deze behandeling combineer ik tevens met andere healing methoden zoals klankhealing, hartresonantie, edelstenen en alles wat mij verder intuïtief wordt aangereikt. Door de begeleiding die ik vanuit de andere wereld ontvang, mag er soms informatie vrijkomen die ik als een reading in het healingproces meeneem. Ik ervaar het als een voorrecht dit werk te mogen doen, voel me vaak ontroerd en dankbaar als ik getuige ben van de bijzondere en liefdevolle transformaties.

Omdat baby’s en jonge kinderen nog niet met gesproken taal kunnen communiceren, is het voor ouders minder makkelijk om erachter te komen waar ze last van hebben. Door me op het kind af te stemmen en op een ander niveau ermee te communiceren, kan het probleem aan het licht komen en kan ik van daaruit gaan healen. Een “gesprekje” op het andere niveau zorgt vaak al voor een oplossing (b.v.: nachtelijk huilen). Lees hier een ervaringsverhaal

Healing: Classes

Op het gebied van healingwerk heb ik de volgende certificaten, workshops en inwijdingen

 • Cosmic & Flower energies (basis- en vervolgopleiding)

 • Soundhealing

 • Hartresonantie/Quantumtouch

 • Helende reis (Brandon Bays)

 • Reiki 1 en 2

 • Ankh energie

 • Kristal healing

 • Shantala massage

 • Metamorfose massage

 • Familie opstellingen

 • Basis Healing 1 en 2

 • Trauma Healing

 • Chakra Healing

 • Master Teacher and Healer

 • Tevens ben ik opgenomen in de Maya Couranderos lijn van medicijn mensen als 25e generatie na Oona Soleil.

 

Ik blijf mijzelf ontwikkelen en uitzuiveren door regelmatig workshops en cursussen te volgen of in retraite te gaan. Ook de contacten met collega-vriendinnen zijn altijd zeer voedend en verhelderend.

P1030464.JPG
Healing: About
Healing: Testimonials

Ervaringsverhaal

Onze dochter van 8 maanden oud had al een aantal weken slaapproblemen. Ze begon vaak midden in de nacht met huilen/krijsen en ging daar vaak wel 2 uur achter elkaar mee door.

Jeannet is toen bij ons geweest om in te voelen in de slaapkamer van onze dochter en ze heeft een foto van haar meegenomen voorzien van geboortedatum. Thuis in haar praktijkruimte heeft ze zich afgestemd en met onze dochter op een ander niveau gecommuniceerd.

Naar voren kwam dat er op onze dochters kamer een foto hing die zij eng vond. Verder zat er een soort rond negatief iets in de muur van ongeveer een halve meter doorsnee. Vanuit haar praktijkruimte heeft Jeannet de muur geheald door het negatieve positief te maken. Van de healing wisten wij op dat moment van niets. Wel merkten we dat onze dochter van dinsdag op woensdag ineens doorsliep! Bij navraag bleek dat Jeannet die bewuste dinsdag de muur had geheald... Wij vonden het heel bijzonder en waren blij dat zowel onze dochter als wij onze nachtrust weer terug hadden!

Onze dochter is inmiddels 2 en de bewuste foto hadden we al een tijdje weer gewoon op haar kamer hangen.

Tot ze een poos geleden opeens begon te huilen bij het naar bed brengen en zei dat ze de muur eng vond. Op onze vraag of ze de foto's eng vond antwoordde ze bevestigend en toen we haar vroegen om welke foto het ging wees ze precies de bewuste foto aan. Inmiddels is de foto weer van de muur en slaapt ze nu niet meer met haar hoofd richting muur maar richting het raam.

Jeroen, 7 jaar

001.png

Voor de healing

002.png

Na de healing

bottom of page